"Teruskan Perjuangan, Tingkatkan Kefahaman"

Selasa, 2 Disember 2008

Sekitar Kenduri AJK DPPK Ipoh Timur. Sdr. Shah

tanggal 30 November 2008 (Ahad) Telah berlangsung kenduri kahwin sdr. Shah Fuad Salleh (AJK DPPK Ipoh Timur). Semoga Ikatan ini membawa keberkatan kepada mempelai dan seterusnya membentuk keluarga sakinah dan melahirkan pejuang2 dijalan Allah....
mujahidperak mengucapkan tahniah...."Ustaz Faisal sedang mebacakan doa dan diaminkan oleh tetamu yang hadir dalam majlis tahlil ringkas"
"pengantin tersenyum lebar meniti hari bahagia"

"Petugas khas DPPK yang membantu sepanjang majlis kenduri"" Pengantin yang kesepian, Sdr. jamil (masih singgle). Sedang menunggu lamaran"

"baju ditaja oleh Amal I.T management & Services Ent."
(bukan Cleaner yer)"Semua petugas caterer bergambar bersama pengantin, hadiah standart buat pengantin""Ini Sdr. Ijat. Dia pun baru je kawin 23 Nov. lepas. Maaf banyak2 teman tak dapat hadir kerana uruskan perkhemahan Ibadah. Tapi teman janji bagi sahabat2 lain pulang awal untuk ke kenduri anta. Teman terpaksa bekorban pulang lewat. nak pastikan semua peserta selamat bersurai dari tapak kem"

Tahniah buat Meor Haizat

0 ulasan:

Tetamu

Website Tracking

Tarikh

Ini Teman

Foto saya
Nama diberi Ahmad Firdaus b. Mohamad Kelahiran di bumi bertuah Perak Darul Ridzuan. Dilahirkan oleh ibu tercinta pada tahun 1980. Bekhidmat di Ipoh Perak sebagai Mujahid.

Keluarga Teman

Keluarga Teman

Diskusi Usahawan Kali ke 2

Diskusi Usahawan Kali ke 2

Jamuan Makan Malam Bersama MB Perak

Jamuan Makan Malam Bersama MB Perak

Hadis Minggu Ini

" Tiga perkara yang tidak memberi manfa'at bersamanya oleh sebarang amalan, iaitu; menyekutukan Allah, menderhakai kedua ibu bapa dan lari dari medan perjuangan"

(Hadis riwayat Al-Bukhari)

Sembang Teman

Solat Adalah Tiang Agama